Gouwerok doet mee aan VMBO On Stage

Jachtwerf Gouwerok doet mee aan VMBO On Stage.

Wist jij op jonge leeftijd al wat je worden wilde? En, is dat ook gelukt? Een loopbaankeuze maken is niet eenvoudig als je 14 of 15 jaar bent. Daar kunnen zij hulp bij gebruiken! Om zich goed te oriënteren laat VMBO On Stage de leerlingen kennismaken met legio beroepsbeoefenaren. Met ons dus! Zo leren ze nieuwe beroepen kennen, worden ze in de gelegenheid gesteld hun vragen te stellen en lopen een dagdeel mee. Dit project helpt leerlingen richting te geven aan hun toekomst. Daar wil jij toch ook bij helpen?!

 

Hoe?

Doe mee aan het Beroepenfeest On Stage. Op dit feest zijn ruim 1000 leerlingen uit De Ronde Venen, Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn en meer dan 200 enthousiaste beroepsbeoefenaren aanwezig. Tijdens het Beroepenfeest kan jij vertellen over jouw beroep, jouw werkdag en jouw branche. Als het klikt, worden afspraken gemaakt voor de Doe Dag. Dan brengen de leerlingen een werkbezoek aan jouw bedrijf om zo jouw beroep te kunnen ervaren. Benieuwd hoe het Beroepenfeest er uit ziet? Kijk de video hieronder. In 2022 wordt het Beroepenfeest vervangen door Digimatch en is de Doe Dag op 2 juni.

Waarom meedoen?

  • Blije leerlingen! Dat is toch geweldig?!
  • Je ontmoet u toekomstige medewerkers en collega’s
  • Je helpt toekomstige vakmensen bij hun beroepskeuze
  • Deelname geeft een mooie promotie voor jouw bedrijf en jouw branche – jij laat zien dat u maatschappelijk betrokken bent

Aanmelden

Aanmelden voor Veen en Amstelland On Stage kan via: www.veenenamstellandonstage.nl

Informatie:
mail@veenenamstellandonstage.nl

On Stage - Logo